CSOPORTOS ÓRÁK ÉRDEKEL, JELENTKEZEM


Árak

Zsírégető Erősítés
Egyszerű gyakorlatok, garantált izzadás! Egyszerre fejlesztjük a keringési rendszert , égetjük a zsírt és erősítjük az izmokat. Piloxing, saját testsúly, gumikötél, súlyzó, labda, gymstick........ eszközökkel végzett gyakorlatok.
Itt a helyed, ha:
- a jó kondíció, erőnlét megszerzése a célod;
- szereted a változatos, dinamikus és kemény órákat;
- egyszerűen csak jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben

Érezd a ritmust!
Tánc, zene, jó hangulat egy helyen! Koreografált óra, könnyű, mindenki számára tanulható lépésekkel. Egy óra, ahol kitombolhatod magad, kiélheted a nőiségedet, élvezheted a jobbnál jobb zenéket, melyek feltöltenek energiával! 

Piloxing
A Pilates és a boksz ötvözete egy kis tánccal fűszerezve. Egész testet átmozgató, különleges, és intenzív edzésprogram. Magas intenzitású és alacsony intenzitású, ezen belül is kardió és erőfejlesztő gyakorlatok sorozataiból álló blokkok váltják egymást tervezett módon.
Nézz bele a videóba

Body Control / Gerinctorna
Mindenki annyi idős, amilyen állapotban a gerince van! Az ülő életmód, rossz testtartás, elhízás, mozgás szegény életmód nagy mértékben befolyásolja gerincünk állapotát, mely kihat egészségi állapotunkra. Gerincünk az alapja mindennek, arra építkezünk és ha az alap nincs rendben, akkor hiába minden más. Az óra célja a gerinc tartásáért, rugalmasságáért, mozgékonyságáért felelős izmok erősítése, nyújtása, az ízületek mozgástartományának megtartása, javítása.

Senior torna
Egész testet átmozgató, kellemes, alacsony intenzitású torna, mely megkönnyíti a mindennapi tevékenységek végzését, javítja a közérzetet, segít a csontritkulás, a demencia megelőzésében. Célja az ízületi funkcióknak, az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és erejének megőrzése/fejlesztése. Az idősek mellett ajánljuk még kezdőknek, szülés és hosszú kihagyás után visszatérőknek, túlsúlyos vendégeknek, mindenkinek, aki át szeretné mozgatni a testét egy laza könnyed órán.