Rólam

Tóth Évi fitness és rehabilitációs tréner vagyok.  A mozgás mindig is része volt az életemnek, sok felé jártam a világban és sok mindent kipróbáltam. 2010-ben végeztem Aerobic oktatóként a Fitness Company-nál.  Különböző szakirányú továbbképzéseken veszek részt a mai napig, hogy minél többet és többet tudjak meg a mozgásról, testünk képességeiről, a problémák kezeléseiről.

A Gerinctréning az egyik legfontosabb alapja az edzéseknek, így ez sem maradhatott ki a képzések közül .

2016-ban vizsgáztam személyi edzőként, hogy igazán képes legyek az edzést a te adottságaidra és állóképességedre építeni.

Majd azt vettem észre, hogy egyre több vendéggel találkozom, akinek szétnyílt a hasizma szülés , sérv, hasi műtét vagy egyéb életkörülmény miatt. Éreztem hogy a tudásom nem elég, hogy ehhez megfelelő edzés technikát alkalmazzak, ezért elvégeztem egy erre kifejlesztett    hasizom fejlesztő és regeneráló tanfolyam oktatói képzését, hogy megfelelően tudjam segíteni az ő fejlődésüket is.

Tudásomat elkezdtem fejleszteni a rehabilitáció irányába és szeretnék ebben is elmélyülni, mert sajnos szinte minden vendégem valamilyen mozgásszervi problémával küzd és ezt szeretném teljes biztonsággal kezelni. Egy műtét vagy baleset után is nagyon fontos a rehabilitáció megfelelő szakaszain átmenni, mielőtt egy korábbi edzésünk szintjét folytatnánk. Sajnos nekem is volt egy térdbalesetem, műtétem, így saját tapasztalatból tudom, ismerem a térd rehabilitációját. A pozitívuma viszont, hogy így még nagyobb tudással, biztonsággal tudom a tiédet végig vinni.

A gátizom, ez az intim, rejtett terület is igényli az edzést, a törődést, így az Intim Medical tréning sem maradhatott ki a képzéseim közül. Megelőzni, javítani az inkontinenciát, székrekedést, meddőséget, süllyedéseket, előkészíteni a babaházat, kiteljesedni a párkapcsolatunkban, megélni a nőiségünket, boldognak lenni tele önbizalommal.........

Edzéseimet a prevenció / megelőzés / elvei alapján építem fel. Ha választanom kellene a csoportos óráim és a személyi edzés között, nem tudnék. Mindkettőt imádom! A csoportos órák hangulatát, a zenét, a jó társaságot, mozogni együtt egy ütemre, egyszerre...   A személyi edzésben / rehabilitációban pedig a kihívást, hogy a kliens céljait elérjük, ha fájdalmai vannak, azokat megszüntessük, látni a fejlődését, ahogy megszereti a mozgást, beépíti a mindennapjaiba, átélni, hogy fontossá válik számára a megelőzés , az egészség...... Végig járni vele a kitűzött utat.