Gátizomtorna

A rejtett izmoknak is jár a törődés!

Csoportos Intim Medical 2-3 napos tréningek, előadások, 8 alkalmas Intimfitness, BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!!

  1. Gazdagrét- INGYENES ELŐADÁS május 4-én 18 órától a gátizomról, betegségekről, rizikó faktorokról a Közösségi házban
  2. XI.ker- INGYENES ELŐADÁS május 13-án 17:00 órától a gátizomról, betegségekről, rizikó faktorokról a Ficsak családi központban,  XI.ker. Előpatak u.60.
  3. Budaörs-8 alkalmas INTIMFITNESS május 16-tól hétfő és csütörtökönként 9 órától az ABS Budaörs Szabadság út 299.
  4. Érd- INGYENES ELŐADÁS május 18-án 10 órától a gátizomról, betegségekről, rizikó faktorokról a Parkvárosi Közösségi házban
  5. Törökbálint -TANFOLYAM- május 16, 23, 30-án 18-20 óráig a Munkácsi Mihály művelődési házban
  6. Gazdagrét- TANFOLYAM -május 18 és 25 és június 1-én 18-20 óráig 3 napos tréning a Gazdagréti közösségi házban
  7. Érd Vitalitás nap- INGYENES ELŐADÁS május 21-én 14 órától a gátizomról, betegségekről, rizikó faktorokról a Szepes Gyula művelődési házban
  8. Törökbálint- 8 alkalmas INTIMFITNESS június 8-tól hétfő és szerdánként 18:30-tól a Munkácsy Mihály művelődési házban

Privát Intim Medical tréning egyeztetés alapján.

További részletekért keress meg! Elérhetőségeim

A gátizmok az edzéstől remek kondíciót szereznek, ami megvéd az olyan kellemetlen problémáktól, mint a tüsszentésnél, jó ízű nevetéskor vagy szökdelés, futás alkalmával  tapasztalható vizeletvesztés, széltartási nehézség, tág hüvely érzet, vagy  aranyér. Egy kis odafigyelés a mellőzött, rejtett izmokra és ő megörvendeztet minket szuper orgazmusokkal a párunkat pedig új élményekkel. Nem csak a hálószoba hangulata lesz izgalmasabb, de bátran szökdelhetünk örömünkben és szaladozhatunk is anélkül, hogy váratlanul kellemetlen vizeletcsepegés lepne meg.

Ez a kis huncut izom köteg szereti ha edzik őt, mert ilyenkor kap friss tápanyaggal és oxigénnel teli vért és jó kondícióba kerül. Ezekért cserébe lemondhatunk az altesti gyulladásokról a menstruációs diszkomfortról, hólyagsüllyedésről és méhsüllyedéstől a tág hüvelyről, amibe belemegy a levegő meg a víz és csak ritkán jön össze benne az orgazmus.

Nagy segítségünkre lesz, ha szülni készülünk, mert ha kényeztettük a kedvencével –az intim edzéssel- akkor megvéd minket és a babát a szülés szövődményeitől, könnyen és gyorsan átsegít minket a szülés nehézségein.

Ha nem hanyagoljuk el ezt a kis tenyérnyi területet, akkor jó testi és lelki formában érezhetjük magunkat neki köszönhetően!

  ( forrás: Gottlieb Ildikó Intimmedical )

A 2 vagy 3 napos csoportos INTIM MEDICAL KURZUS  egy összefogó, oktató kurzus, felkészítés az otthoni tornára, melyhez személyre szabott tornát kapsz a problémádhoz, megelőzéshez. Díja: 33 000 Ft, mely tartalmazza az egyéni tornát. Egyénileg is van lehetőség a kurzus elvégzésére, eltérő díjazással.

A 8 alkalmas INTIMFITNESS a megelőzésre épül, egy kellemes vitalizáló, energetizáló óra Nőknek, medence relaxáció, hüvely és végbélzáróizom torna.

A 8 alkalom díja : 19 800 Ft

Intimtorna tréningek  kis csoportban, privátban és házhoz is megyek. Keress meg, ha érdekel. Elérhetőségekért Kattints ide