Gátizomtorna

A rejtett izmoknak is jár a törődés!

Csoportos Intim Medical 2-3 napos tréningek, ingyenes előadások, BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!!

  1. KÜLÖNLEGES-EGYEDI TANFOLYAM! GYÓGYULJ A MÉHEK JÓTÉKONY HATÁSAIVAL ÉS KÖZBEN ERŐSÍTSD A GÁTIZMAIDAT! SZÉKESFEHÉRVÁRON OKTÓBER 7-8-án HÉTVÉGÉN 2 NAPOS TANFOLYAM KÜLÖNLEGES HELYSZÍNEN 10-14 ÓRÁIG , MAX. 5 FŐ, JELENTKEZZ IDŐBEN!!!                              A RÉSZVEVŐK NEM ÉRINTKEZNEK A MÉHEKKEL!!!
  2. GAZDAGRÉT- szept.26, 28 és okt.5-én 14:30-tól 16:30-ig 3 napos gátizomtorna tanfolyam / Gazdagréti közösségi ház
  3. TÖRÖKBÁLINT- okt. 18-án 18:00 INGYENES ELŐADÁS a nőket érintő intim problémákról, megelőzésről / Munkácsy Mihály művelődési ház 
  4. TÖRÖKBÁLINT- okt. 25, nov. 8 és 15-én 18:30-tól - 20:30-ig 3 napos gátizomtorna tanfolyam / Munkácsy Mihály művelődési ház
  5. KELENVÖLGY, ÉRD, IVÁNCSA, TÁRNOK, XXII ÉS XX.KER-i tanfolyamok, előadások és ELŐADÁSOK BABÁVAL IS TERVEZÉS ALATT!!!! KERESS MEG, HA ÉRDEKEL!

         PRIVÁT INTIM MEDICAL TRÉNINGEK EGYEZTETÉS ALAPJÁN!

További részletekért keress meg! Elérhetőségeim

A gátizmok az edzéstől remek kondíciót szereznek, ami megvéd az olyan kellemetlen problémáktól, mint a tüsszentésnél, jó ízű nevetéskor vagy szökdelés, futás alkalmával  tapasztalható vizeletvesztés, széltartási nehézség, tág hüvely érzet, vagy  aranyér. Egy kis odafigyelés a mellőzött, rejtett izmokra és ő megörvendeztet minket szuper orgazmusokkal a párunkat pedig új élményekkel. Nem csak a hálószoba hangulata lesz izgalmasabb, de bátran szökdelhetünk örömünkben és szaladozhatunk is anélkül, hogy váratlanul kellemetlen vizeletcsepegés lepne meg.

Ez a kis huncut izom köteg szereti ha edzik őt, mert ilyenkor kap friss tápanyaggal és oxigénnel teli vért és jó kondícióba kerül. Ezekért cserébe lemondhatunk az altesti gyulladásokról a menstruációs diszkomfortról, hólyagsüllyedésről és méhsüllyedésről a tág hüvelyről, amibe belemegy a levegő meg a víz és csak ritkán jön össze benne az orgazmus.

Nagy segítségünkre lesz, ha szülni készülünk, mert ha kényeztettük a kedvencével –az intim edzéssel- akkor megvéd minket és a babát a szülés szövődményeitől, könnyen és gyorsan átsegít minket a szülés nehézségein.

Ha nem hanyagoljuk el ezt a kis tenyérnyi területet, akkor jó testi és lelki formában érezhetjük magunkat neki köszönhetően!

  ( forrás: Gottlieb Ildikó Intimmedical )

A 2 vagy 3 napos csoportos INTIM MEDICAL KURZUS  egy összefogó, oktató kurzus, felkészítés az otthoni tornára, melyhez személyre szabott tornát kapsz a problémádhoz, megelőzéshez. Díja: 35 000 Ft-tól, mely tartalmazza az egyéni tornát. Egyénileg is van lehetőség a kurzus elvégzésére, eltérő díjazással.

A 8 alkalmas INTIMFITNESS a megelőzésre épül, egy kellemes vitalizáló, energetizáló óra Nőknek, medence relaxáció, hüvely és végbélzáróizom torna.

A 8 alkalom díja : 19 800 Ft   Helyszín: tervezés alatt

Intimtorna tréningek  kis csoportban, privátban és házhoz is megyek. Keress meg, ha érdekel. Elérhetőségekért Kattints ide