Gátizomtorna

A rejtett izmoknak is jár a törődés!

Csoportos Intim Medical 2 napos tréningek

  1. Iváncsai faluház 1.nap : 2022. január 14-én 16-19-ig,/ 2.nap : 2022. január 15-én 10-14-ig
  2. Gazdagrét  Manóbirodalom HÉTVÉGÉN! 2022. január 29-30-án 10-14 óráig
  3. Törökbálint HÉTVÉGÉN! 2022.február 12-13-án 10-14 óráig / Munkácsi Mihály művelődési ház

Privát Intim Medical tréning egyeztetés alapján.

További részletekért keress meg! Elérhetőségeim

A gátizmok az edzéstől remek kondíciót szereznek, ami megvéd az olyan kellemetlen problémáktól, mint a tüsszentésnél, jó ízű nevetéskor vagy szökdelés, futás alkalmával  tapasztalható vizeletvesztés, széltartási nehézség, tág hüvely érzet, vagy  aranyér. Egy kis odafigyelés a mellőzött, rejtett izmokra és ő megörvendeztet minket szuper orgazmusokkal a párunkat pedig új élményekkel. Nem csak a hálószoba hangulata lesz izgalmasabb, de bátran szökdelhetünk örömünkben és szaladozhatunk is anélkül, hogy váratlanul kellemetlen vizeletcsepegés lepne meg.

Ez a kis huncut izom köteg szereti ha edzik őt, mert ilyenkor kap friss tápanyaggal és oxigénnel teli vért és jó kondícióba kerül. Ezekért cserébe lemondhatunk az altesti gyulladásokról a menstruációs diszkomfortról, hólyagsüllyedésről és méhsüllyedéstől a tág hüvelyről, amibe belemegy a levegő meg a víz és csak ritkán jön össze benne az orgazmus.

Nagy segítségünkre lesz, ha szülni készülünk, mert ha kényeztettük a kedvencével –az intim edzéssel- akkor megvéd minket és a babát a szülés szövődményeitől, könnyen és gyorsan átsegít minket a szülés nehézségein.

Ha nem hanyagoljuk el ezt a kis tenyérnyi területet, akkor jó testi és lelki formában érezhetjük magunkat neki köszönhetően!

  ( forrás: Gottlieb Ildikó Intimmedical )

A 2 napos csoportos tanfolyam díja: 33 000 Ft

Intimtorna tréningek  kis csoportban, privátban és házhoz is megyek. Keress meg, ha érdekel. Elérhetőségekért Kattints ide