Gátizomtorna

A rejtett izmoknak is jár a törődés!

Csoportos Intim Medical 2-3 napos tréningek, ingyenes előadások, BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!!!

  1. Törökbálint- márc.22-én 18:00 INGYENES ELŐADÁS a nőket érintő intim problémákról, megelőzésről / Művelődési ház
  2. Törökbálint-  márc.29, ápr.5 és 12-én 18-20 óráig 3 x 2 órában GÁTIZOMTORNA tanfolyam / Munkácsy Mihály művelődési ház 
  3. Kelenvölgy- ápr.21-én 18:00 INGYENES ELŐADÁS a nőket érintő intim problémákról, megelőzésről / Közösségi ház 
  4. Kelenvölgy- ápr.28-án , május 5-én és május 19-én 18-20 óráig 3 x 2 órában GÁTIZOMTORNA tanfolyam / Közösségi ház
  5. GAZDAGRÉT, ÉRD, IVÁNCSA, TÁRNOK, XXII ÉS XX.KER-i tanfolyamok, előadások és ELŐADÁSOK BABÁVAL IS TERVEZÉS ALATT!!!! KERESS MEG, HA ÉRDEKEL!

         PRIVÁT INTIM MEDICAL TRÉNINGEK EGYEZTETÉS ALAPJÁN!

További részletekért keress meg! Elérhetőségeim

A gátizmok az edzéstől remek kondíciót szereznek, ami megvéd az olyan kellemetlen problémáktól, mint a tüsszentésnél, jó ízű nevetéskor vagy szökdelés, futás alkalmával  tapasztalható vizeletvesztés, széltartási nehézség, tág hüvely érzet, vagy  aranyér. Egy kis odafigyelés a mellőzött, rejtett izmokra és ő megörvendeztet minket szuper orgazmusokkal a párunkat pedig új élményekkel. Nem csak a hálószoba hangulata lesz izgalmasabb, de bátran szökdelhetünk örömünkben és szaladozhatunk is anélkül, hogy váratlanul kellemetlen vizeletcsepegés lepne meg.

Ez a kis huncut izom köteg szereti ha edzik őt, mert ilyenkor kap friss tápanyaggal és oxigénnel teli vért és jó kondícióba kerül. Ezekért cserébe lemondhatunk az altesti gyulladásokról a menstruációs diszkomfortról, hólyagsüllyedésről és méhsüllyedésről a tág hüvelyről, amibe belemegy a levegő meg a víz és csak ritkán jön össze benne az orgazmus.

Nagy segítségünkre lesz, ha szülni készülünk, mert ha kényeztettük a kedvencével –az intim edzéssel- akkor megvéd minket és a babát a szülés szövődményeitől, könnyen és gyorsan átsegít minket a szülés nehézségein.

Ha nem hanyagoljuk el ezt a kis tenyérnyi területet, akkor jó testi és lelki formában érezhetjük magunkat neki köszönhetően!

  ( forrás: Gottlieb Ildikó Intimmedical )

A 2 vagy 3 napos csoportos INTIM MEDICAL KURZUS  egy összefogó, oktató kurzus, felkészítés az otthoni tornára, melyhez személyre szabott tornát kapsz a problémádhoz, megelőzéshez. Díja: 35 000 Ft, mely tartalmazza az egyéni tornát. Egyénileg is van lehetőség a kurzus elvégzésére, eltérő díjazással.

A 8 alkalmas INTIMFITNESS a megelőzésre épül, egy kellemes vitalizáló, energetizáló óra Nőknek, medence relaxáció, hüvely és végbélzáróizom torna.

A 8 alkalom díja : 19 800 Ft

Intimtorna tréningek  kis csoportban, privátban és házhoz is megyek. Keress meg, ha érdekel. Elérhetőségekért Kattints ide